Млад и сексапилен брюнет топли леглото на Райна Караянева, откакто не е с

...
Млад и сексапилен брюнет топли леглото на Райна Караянева, откакто не е с
Коментари Харесай

Райна замени Башар Рахал с по-млад

Млад и сексапилен брюнет топли леглото на Райна Караянева, откакто не е с Башар Рахал, стана ясно през уикенда. Самата тя сподели фотография с новия си обичан, откакто единствено преди 2 месеца се опитваше да отхвърля информацията на " Уикенд ", че с артиста са се разделили.

За новия мъж на Райна Караянева все още не са известни детайлности, с изключение на, че наподобява добре и очевидно е по-млад от Башар Рахал. През есента артистът би трябвало да навърши 49 години, а към този момент някогашната му половинка след дни би трябвало да стане на 34. Двамата имат 15 години разлика. Бившата манекенка, набедена за актриса, с помощта на връзката си с Башар, сподели фотография с настоящата си тръпка, без да загатва нито къде е юридически фотосът, нито по какъв начин се споделя индивидът, който театралничи дружно с нея, нито с какво се занимава, нито в какви връзки са двамата. Но не е мъчно да се досетиш, че това е новия й мъж, към който очевидно счита последователно да разбулва мистерията, с цел да поддържа интерес към себе си.

Още напролет стана ясно, че Караянева се е разделила с Башар Рахал, който я трансформира в звезда и й отвори вратите към киното и малкия екран. Благодарение на него някогашната моделка получи функции на огромен екран, имаше опция да се изявява като продуцент и да звездее с изявленията във всевъзможни излъчвания.

Освен това ливанецът, който преди години беше прочут с извънредно слабия си ангел по отношение на слабия пол, поради нея се кротна и се трансформира в примерна половинка на обичаната си, разхождайки я под дърво и камък из целия свят. Явно обаче това не е било задоволително за нея, защото по информация на " Уикенд " от много време му е слагала рога. Когато схванал за изневерите й, артистът й посочил вратата, въпреки че продължавал да я обича.

Райна пък се опита да отхвърля с половинчата информация.  " Няма такова нещо като разлъка - разлъка! Всичко, изписано дотук, са безспорни клюки! ", обяви тя. Явно са й трябвали малко повече от 2 месеца, с цел да реши, че към този момент може да покаже новия си мъж. Вероятно счита, че хората са не запомнили по какъв начин се опитваше да ги убеди, че към момента е с Башар.

Самият артист, даже и към този момент да не страда толкоз грубо, колкото първоначално, продължава да е смъртно афектиран на към този момент някогашната си половинка – дотолкоз, че даже не желае да я вижда онлайн. Това беше потвърдено на филмовия фестивал в Свети Влас, който се организира преди десетина дни в курорта за втори следващ път. Ливанецът беше публично разгласен като част от журито, само че не беше видян на събитието. 

Явно в последния миг е отказал да участва. За сметка на това Караянева се качи на сцената. Явно някогашният й обичан е схванал, че ще отиде на събитието – нещо, с което тя стартира да се хвали няколко дни преди самата гала. Най-вероятно Рахал се е отказал от този ангажимент, с цел да не се засича с Караянева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР